Siirry sisältöön

Työpaikat

Päiväkodin johtajan paikka

Päiväkoti Pihlaja etsii lämminhenkiseen porukkaansa reipasta ja pätevää johtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Yhden lapsiryhmän päiväkodissamme ryhmäkoko on enintään 13 lasta kerrallaan. Ilmapiiri on kodinomainen ja tavallista pienempi ryhmä luo hyvät edellytykset mm. merkityksellisiin kohtaamisiin ja ohjelmalliseen toimintaan, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa johtaja kahden muun hoitajan avustuksella. Päiväkodin arjessa korostuvat muun muassa lasten osallisuus, yhteisöllisyys, kestävä elämäntapa ja moninaisuuden kunnioittaminen.

Tutustu työpaikkailmoitukseen TE-keskuksen Työmarkkinatorissa. Haku päättyy 11.4.2023.

Sijaiset ja harjoittelupaikat

Pieni päiväkoti tarjoaa helpon tavan tutustua päiväkodin arkeen, ja olemme vastaanottavaisia opintojen eri vaiheissa olevien opiskelijoiden harjoittelujen ohjaajiksi. Jos olet kiinnostunut suorittamaan opintoihin kuuluvan harjoittelun tai työskentelemään sijaisena, ota yhteyttä sähköpostitse paivakotipihlaja@gmail.com.

Kirjoita viestiin millaisesta harjoittelusta/ työstä olet kiinnostunut sekä lyhyt kuvaus itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös milloin haluaisit suorittaa harjoittelusi.